Για την πλοήγηση


Νανοτεχνολογία - Αδιαβροχοποίηση

Νανοτεχνολογία - Αδιαβροχοποίηση υψηλής διεισδυτικής ικανότητας και ανθεκτικότητας


Η εταιρία καθαρισμών MicroClean, εφαρμόζει τη Νανοτεχνολογία στην Αδιαβροχοποίηση, πιστοποιημένη από επίσημους φορείς.

Χάρη στις επαναστατικές μεθόδους της νανοτεχνολογίας επιτυγχάνουμε μάξιμουμ προστασία αδιαβροχοποίησης με προϊόντα που δημιουργούν ένα λεπτό (100.000 φορές μικρότερο από μία τρίχα), αόρατο στρώμα επικάλυψης μόνο στις ίνες κάθε επιφάνειας αφήνοντας ελεύθερους τους πόρους για να αναπνέει.

Έτσι με τη Νανοτεχνολογία-Αδιαβροχοποίηση δεν αλλοιώνεται η όψη και η απόχρωση του υλικού στο οποίο εφαρμόζεται, δε δημιουργούνται ορατά ίχνη φιλμ στην επιφάνειά του και απολαμβάνουμε μια προστασία ανθεκτική σε ακτινοβολία UV, που δεν περιέχει στην σύστασή της κερί, ακρυλικά, βερνίκι, σιλικόνη ή σιλοξάνη.

Με μεταφορέα το νερό ή το καθαρό οινόπνευμα, τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στην Νανοτεχνολογία-Αδιαβροχοποίηση, είναι απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και σε βρεφικά ρούχα ή σε επιφάνειες κοπής τροφίμων. Προϊόντα νανοτεχνολογίας που έχουν σαν βάση το νερό, απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, 100% οικολογικά και κατάλληλα για κάθε είδους επιφάνεια.

Λεκέδες κάθε είδους όπως: καφές, κρασί, σάλτσες, ποτά, πετρέλαιο κλπ αφαιρούνται απλά  με ένα πανί λίγο βρεγμένο ή στεγνό, χωρίς τη χρήση χημικών ή μηχανικών μέσων. Χάρη στις ιδιότητες του SiO2 καλύπτονται με ένα λεπτό αόρατο στρώμα επικάλυψης ΜΟΝΟ οι ίνες όσον αφορά ινώδεις επιφάνειες ή αντίστοιχα οι πόροι για άλλου είδους επιφάνειες (αυτοκινήτων, σκαφών, γυάλινων κλπ).Πλεονεκτήματα από την Νανοτεχνολογία - Αδιαβροχοποίηση:

Εφαρμογές της Νανοτεχνολογίας - Αδιαβροχοποίησης:

Η εταιρεία ΝΑΝΟ4LIFE®  σε συνεργασία με κορυφαίο Ινστιτούτο Νανοτεχνολογίας στην Γερμανία σχεδιάζει και παράγει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, τα οποία χρησιμοποιούνται στην νανοτεχνολογία και αδιαβροχοποίηση και προστατεύουν σχεδόν όλες τις επιφάνειες αντικαθιστώντας τα μέχρι σήμερα συμβατικά προϊόντα. Τα προϊόντα νανοτεχνολογίας-αδιαβροχοποίησης έχουν σχεδιαστεί για συγκεκριμένες εφαρμογές σε κάθε είδους επιφάνεια και για την κατασκευή των οποίων έχει χρησιμοποιηθεί η υψηλότερη τεχνολογία κατασκευής Sol-Gel με την χρήση Νανοσωματιδίων από SiO2.


Η επικάλυψη των υλικών με προϊόντα Nano της ΝΑΝΟ4LIFE® δεν έχει καμία επίδραση στο δέρμα. Τα προϊόντα Nano της ΝΑΝΟ4LIFE® είναι πιστοποιημένα σαν οικολογικά προϊόντα από το Ινστιτούτο HOHENSTEIN της Γερμανίας και, επίσης, έχει περάσει τεστ αξιοπιστίας από το TD Research Institute Canada.