Για την πλοήγηση


Καθαρισμοί Αιθουσών

Οι καθαρισμοί αιθουσών για τη διοργάνωση εκδηλώσεων, είναι απαραίτητοι για να διασφαλίσετε υγιείνούς χώρους για εσάς και τους ανθρώπους που τους επισκέπτονται. Οι καθαρισμοί αιθουσών εκδηλώσεων από την MicroClean, προωθούν την ευημερία και την υγιή λειτουργία κάθε δημόσιου χώρου που το χρειάζεται.


Εκθεσιακοί χώροι, αίθουσες συνεδριακού τουρισμού και αίθουσες για εκπαιδευτικά σεμινάρια είναι αναπόσπαστα μέρη της διαχείρισης και της οργάνωσης εκδηλώσεων. Το υψηλών προδιαγραφών πρόγραμμα των φιλοξενούμενων οφείλει να υποστηρίζεται από αντίστοιχες προσεγγίσεις και στον τομέα της καθαρισμών αιθουσών,

Οι καθαρισμoί αιθουσών με τα μάτια της MicroClean

Η MicroClean, με πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού και εξειδικευμένο προσωπικό με την παρουσία επόπτη καθαριότητας εγγυάται τον καθαρισμό αιθουσών με την μέγιστη ασφάλεια και υγιεινή των χώρων. Στη MicroClean σεβόμαστε τόσο τον άνθρωπο όσο και το περιβάλλον. Θέλουμε να απολαμβάνετε στο έπακρο την καθαριότητα της αίθουσας στην οποία εργάζεστε, δραστηριοποιείστε και ταυτόχρονα στοχεύουμε στην οικολογική διαχείρισή της! Γι’ αυτούς τους λόγους δε χρησιμοποιούμε στους καθαρισμούς αιθουσών χημικά απορρυπαντικά, καθαριστικά και σαπούνια που αφήνουν τασιενεργά κατάλοιπα, φθείρουν τις επιφάνειες και επιβαρύνουν σημαντικά την ατμόσφαιρα μέσα στο χώρο μας.

 

Δείτε στην σελίδα μας στο Facebook  δείγματα των εργασιών μας και πλούσιο φωτογραφικό υλικό