Για την πλοήγηση


Απεντομώσεις

Η MicroClean, πραγματοποιεί απεντομώσεις με βιοκτόνα προϊόντα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.


Ο όρος "απεντομώσεις" αφορά τον έλεγχο και την καταπολέμηση του πληθυσμού των εντόμων. Οι απεντομώσεις αποτελούν μια μορφή έμμεσης απολύμανσης, δεδομένου ότι τα έντομα είναι φορείς παθογόνων μικροοργανισμών και οι ετήσιες απεντομώσεις εξασφαλίζουν την αποφυγή απρόοπτων συναντήσεων με τους μικρούς αυτούς οργανισμούς.

Οι απεντομώσεις πραγματοποιούνται πλέον με εντομοκτόνα τα οποία δεν εμπεριέχουν κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία. Οι εφαρμογές απεντομώσεων γίνονται από πιστοποιημένα συνεργεία που χρησιμοποιούν εγκεκριμένα φάρμακα. Στις απεντομώσεις χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές όπως:

MicroClean και απεντομώσεις

Κατσαρίδες, μύγες, κουνούπια, κοριοί, ψύλλοι, ακάρεα, τσιμπούρια κλπ. Με υψηλό ρυθμό αναπαραγωγής και μεταφορείς παθογόνων βακτηρίων και μεταδοτικών ασθενειών, επιδρούν άμεσα στην υγεία και την ψυχολογία μας. Ευημερούν σε όλα τα οικοσυστήματα. Η MicroClean εφαρμόζει απεντομώσεις με βιοκτόνα προϊόντα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και απαλλάσσει τους κλειστούς και ανοιχτούς χώρους σας από ανεπιθύμητα έντομα και παράσιτα. Με το πέρας της εφαρμογής απεντόμωσης, βάσει προδιαγραφών H.A.C.C.P. εκδίδεται πιστοποιητικό από υγιεινολόγο.

Τι πρέπει να ξέρετε για τις απεντομώσεις